VALPAR

Duvans     Tibetansk terrier


Karin Ulfsdotter

Duvvägen 1

760 49 Herräng

0708-88 53 04

karin.ulfsdotter@live.se

Valpplaner för våren 2024


            

Världens mest underbara Maysan, Maya Lamleh Legs-Smon är dräktig!! Det blir en spännande kull med Lamlehstam (hundar som härstammar från den första kenneln i europa med tibetank terrier). I mitten av januari var Maysan och jag till SLU, Uppsala, för insemination med spermier från min älskade Herctor, min första tibbe. Hector var 14 år när han tappades och spermierna frystes in. De har nu legat i fyra år men var pigga och många vid upptining. Är det inte fantastiskt!? Så nu är det bara att se till att Maysan får i sig tillräckligt med mat och att hoppas att allt går bra!


En valp från Duvans flyttar till sitt nya hem vid ungefär tio veckors ålder och har då hunnit få en lugn men stimulerande tid i vår familj, umgåtts och busat med de andra hundarna, träffat barn och åkt bil samt börjat vänja sig vid sele. Valpen får med sig ett "startpaket" med foder, sele och filt som luktar mamma och syskon, kompendium med råd och information samt stamtavla mm. Den är vaccinera, avmaskad, veterinärbesiktigad och registrerad i Skk (Sv kennel-klubben). 


Jag sätter stort värde på personlig kontakt och förhoppningsvis kan vi ha kontakt lång tid framöver!Välkommen att höra av dig vid intresse!

Copyright © Karin Ulfsdotter  All Rights Reserved